Иванов - Орбан: Неприфатливо е други држави да се мешаат во внатрешните работи на Македонија

Нови избори се единствено исправно решение за надминување на политичката криза во Македонија, кажа Унгарскиот премиер Виктор Орбан на денешната средба со Претседателот Иванов. Нови избори се единствено исправно решение за надминување на политичката криза во Македонија, кажа Унгарскиот премиер Виктор Орбан на денешната средба со Претседателот Иванов. За ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒