Иванов: Нови избори се решение за кризата

Иванов од  Унгарија порача дека нови предвремени парламентарни избори се најдоброто решение за излез од кризата во земјава. Повеќе за посетата на македонскиот претседател на Унгарија  од извештајот од Будимпешта на  Мирјана Трпческа.  

⇐ DailyКанал 5 ⇒