Иванов со апел за смирување на тензиите и лидерска средба кај него

Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов, вечерва, по случувањата во парламентот, имаше јавно обраќање во кое повика на присебност, а политичките лидери ги повика на лидерска средба во неговиот кабинет. „Во овие моменти на општа загриженост околу настаните во Собранието на Република Македонија ве повикувам да бидете смирени. Ве повикувам да останете присебни и да не подлегнувате на разни ...

⇐ DailyВест ⇒