Исклучените протестираат, полицијата го брани ССМ

Исфрлените четири гранкови синдикати денеска протестираа пред ССМ и кратко време ја блокираа крстосницата кај Собранието. Бараат претседателот на ССМ Живко Митревски, да си замине од функцијата. Превирањата во ССМ продолжуваат, полициски специјалци ја бранат синдикалната зграда. Неколку десетици членови и поддржувачи на четирите исфрлени гранкови синдикати денеска протестираа пред Сојузот на ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒