Исчистен патот према Герман, Гошинце и Алешевце

Исчистен е патот према Герман, Гошинце и Алешевце, информира ЈП Македонијапат. Оттаму посочуваат декапатот е прооден од 16 часот.

⇐ DailyДенешен ⇒