Илиевски: Ќе се погрижиме Хан да го слушне нашиот глас! (СНИМКА ОД ДРОН)

Повеќе од 150.000 граѓани веќе 22 дена се на улиците низ Македонија. Граѓаните веќе побараа средба со Комесарот Јоханес Хан кој треба да допатува во текот на утрешниот ден. Хан, пак, низ одредени дипломатски кругови во Брисел информирал дека доаѓа со строга агенда и дека нема воопшто намера да се сретне со граѓаните кои протестираат. Од иницијативата порачаа дека тие ќе се погрижат Хан да го ...

⇐ DailyНет Прес ⇒