ИК на ВМРО-ДПМНЕ: Да почнат разговорите за состав на новата Влада

Потребна е политичка стабилизација за продолжување на економскиот напредок, за што е неопходно составување на влада која ќе биде фокусирана кон исполнување на реалните потреби и барањата на граѓаните, заклучок од седницата на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ. Било истакнато дека ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ освоиле најголем број гласови од граѓаните и императив е да се почитува ...

⇐ DailyМРТ ⇒