ИК на ВМРО-ДПМНЕ: Груевски да почне разговори за состав на новата влада

Потребна е политичка стабилизација за продолжување на економскиот напредок, за што е неопходно составување влада која ќе биде фокусирана кон исполнување на реалните потреби и барања на граѓаните, било посочено на денешната редовна седница на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ. На седницата со која раководел претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски, како што стои во партиското соопштение, се ...

⇐ DailyВест ⇒