Идниот месец набљудувачи на Унеско во посета на Охрид

Во текот на идниот месец, во Охрид ќе пристигнат и претставници на УНЕСКО,во заедничка мониторинг мисија составена од екпсети на Центарот за светскио наследтво. Надлежните институции и гратските власти постапуваат по одлуките на УНЕСКО донесени во Истанбул,според кои државата е должна до Центарот за светско наследство до 1 февруари годинава,да достави ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒