Груевски:Будно го следиме Заев и ќе реагираме ако застрани од ветеното

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ денеска на промоција на пречистителна станица во Волково, рече дека граѓаните кои секојдневно протестирале го принудиле Заев да даде гаранција за унитарноста на Македонија. „Треба да останеме будни, треба да останеме со отворени очи и доколку тргне кон друг пат,различен од оној за кој вчера даде гаранции, ВМРО-ДПМНЕ жестоко ќе реагира, а верувам дека и другите ...

⇐ DailyНова ТВ ⇒