Груевски: СЈО и СДСМ ја напаѓаат ВМРО-ДПМНЕ оти ги брани националните и државни интереси

Акцијата на СДСМ и СЈО е планира до таа мера, не само да се оди кон поединци од ВМРО-ДПМНЕ, и тоа поединци во смисла на најмалку половина раководство ако може и цело раководство, туку да не нападне и партијата, истакна вечерва лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во интервјуто во Дневникот на Канал 5. -Да се заплени нејзиниот имот, да се блокира сметката, да се блокираат средствата на партијата, да не може да ...

⇐ DailyВест ⇒