Груевски: Ќе предложиме документ за излез од политичката криза

Груевски вели овој документ, којшто ќе им биде понуден на сите партии, доколку биде прифатен ќе значи излез од кризата без да се нарушува унитарноста на државата.  Лидерот на ВМРО ДПМНЕ вели иако Тиранската платформа мора да биде отфрлена за да се заштити државата, лидерот на СДСМ, Зоран Заев не го прави тоа бидејќи се обидува да ја избегне одговорноста. „Причината зошто Зоран Заев не отстапува е ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒