Груевски: Подготвуваме документ за излез од кризата

Политички документ кој ќе понуди излез од политичката криза подготвува ВМРО ДПМНЕ – потврди партискиот лидер Никола Груевски во интервју за Канал 5 ТВ. Во следните денови Извршниот комитет на партијата ќе го разгледа документот кој е во завршна фаза по што ќе биде усвоен. Потоа ќе им биде доставен на сите поголеми партии а документот освен што же нуди решение за политичката криза, како што рече ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒