Груевски за Дневник - На Албанците нема да им помогне двојазичност во Делчево, туку 100 нови фабрики

Груевски во интервјуто потенцира дека по креирањето на платформата се создава атмосфера овој пат албанските партии да не коалицираат со ВМРО - ДПМНЕ. На Албанците во Македонија нема да им помогне ако имаат двојазичност на цела територија. Ним може да им помогне ако во наредните четири години се отворат уште 100 до 150 нови фабрики и се вработат ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒