Груевски: Во 2006 од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра

СДСМ обвини дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На почетокот од оваа недела како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е сумата којашто ја има на салдото на буџетот – рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски. Тој рече дека досегашната влада му остава огромни средства на новото ...

⇐ DailyМакфакс ⇒