Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“ продолжува со протести

Продолжуваат протестите на иницијативата „За заедничка Македонија“. Се маршира во Скопје и во другите градови. Од оваа иницијатива сметаат дека на граѓаните им е подметната Тиранската платформа, и според нив, документот води кон бинационална, а не кон мултинационална држава. Од иницијативата „За заедничка Македонија“ најавија дека денеска ќе ги соопштат плановите за наредниот период. „Петок, ...

⇐ DailyМРТ ⇒