Граѓаните до Хан: Ако не сакате да се сретнете со нас - ние утре ќе се погрижиме да не слушнете

Граѓаните побараа средба со Комесарот Јоханес Хан кој треба да допатува во текот на утрешниот ден. Хан, пак, низ одредени дипломатски кругови во Брисел информирал дека доаѓа со строга агенда и дека нема воопшто намера да се сретне со граѓаните кои протестираат. Од иницијативата порачаа дека тие ќе се погрижат Хан да го слушне нивниот глас. -Како вели народната поговорка: Ако не сака Мухамед кај ...

⇐ DailyПрес 24 ⇒