На градските улици и булевари фрлени 250 тони сол

Екипите на зимската служба на Град Скопје во текот на изминатава ноќ, до утрово фрлија 250 тони сол на градските булевари и улици за да спречат појавување голомразица. Екипите на зимската служба на Град Скопје во текот на изминатава ноќ, до утрово фрлија 250 тони сол на градските булевари и улици за да спречат појавување голомразица. Град Скопје им препорачува на возачите да возат ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒