Град Скопје ќе потроши 6,5 милиони евра за нов парк на местото на стариот Луна парк

Преку фазна изградба во период од неколку години Град Скопје ќе потроши околу 6,5 милиони евра за нов забавен луна парк. Според она што денеска го најави таткото на градот Коце Трајановски на постојаниот простор во Градскиот парк ќе се изгради нова инфраструктура, придружни објекти и ќе бидат поставени нов забавни реквизити. Надлежните велат дека паркот ќе ја зафаќа истата моментална површина на ...

⇐ DailyФактор ⇒