Гoлемите очекувања

Пишува: Беса Арифи, вонреден професор во Универзитетот на Југо-Источна Европа Гoлеми очекувања во врска со големиот лидер Новата година за мене започна со големи очекувања. На трети јануари започна да се објави мегаинтервјуто со екс-премиерот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, чии делови продолжија да се објават во наредните денови. Морам да кажам дека навистина имав големи очекувања во ...

⇐ DailyНова ТВ ⇒