Голем пожар во Скопје (видео)

Изби пожар на булеварот Партизански Одреди во бараките во кои е сместени Заводот за урбанизам и Институтот за социолошко и политичко правни истражувања на булеварот Партизански одреди во скопската населба Карпош. Пожарот избил во бараките кои се наоѓаат веднаш до училиштето ГУЦ Здравко Цветковски. Евакуирани се учениците од училиштетот. Постои опасност од експлозија бидејќи во една од бараките се ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒