Голем пожар во близина на средното училиште „Здравко Цветковски“ во Карпош

Во општина Карпош, во близина на средното училиште СГГУГС „Здравко Цветковски"- ГУЦ изби голем пожар. Причината за пожарот сеуште е непозната, ниту дали има повредени. Повеќе детали во текот на денот

⇐ DailyStart.mk ⇒