Ѓорѓиевски: Спасовски да не се крие и да не молчи за случајот со застреланите деца во Струмица

Ова е местото каде што Оливер Спасовски го направи најсрамниот прес во историјата на македонската полиција. Викаше десетици медиуми под контрола на СДС и Сорос само да се пофали дека Мерцедесот во кој се возат Заев и неговите гости не го испрал две недели. Спасовски правеше спектакл од неиспран автомобил, а сега се крие и го нема да изусти барем збор на сочувство за двете деца кои беа застрелани ...

⇐ DailyРепублика ⇒