Ѓорѓиевски: СЈО води политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ

СЈО води организирана, политички мотивирана хајка против ВМРО-ДПМНЕ и раководството на партијата, само за да му помогне на Зоран Заев и СДС. Целта е создавање на негативна слика за партијата во очи на претстојните локални избори, во корист на СДС, изјави денеска пред Апелацискиот суд Скопје Орце Ѓорѓиевски. СЈО, како што посочи, работи во полза на СДС и преку своите монтирани случаи создава ...

⇐ DailyСител ⇒