Ѓорѓиевски: Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на ВМРО-ДПМНЕ се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани

-Мерките за обезбедување на присуство побарани од СЈО за раководството на партијата се целосно неосновани, без докази и крајно неаргументирани. Раководството на ВМРО-ДПМНЕ нема намера да се впушта во бегство, затоа што не сторило ниту едно кривично дело и секогаш работело според Устав и закон. Дека тоа е така доказ е и образложението на првостепен суд каде што се образлагаат мерките за одземање ...

⇐ DailyКурир ⇒