Формиран е нов „Институт Павел Шатев“

По само еден месец откако беше затворен контроверзниот „Институт Павел Шатев“, денеска во Централниот регистар е заведен нов. Сега се вика Здружение за општествено политички развој Институт Павел Шатев Скопје, а претседател е Златко Јанковски. Тој беше и еден од основачите на претходниот Инситут, објави Нова . Овој институт ќе се занимава со истражување на пазарот и испитување на јавното мислење, ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒