Фирмата на Сеад Кочан повторно се офајди со тендер од ЕЛЕМ

Компанијата на Сеад Кочан „Транс мет“ чија сметка е блокирана, повторно доби тендер од AД Електрани на Македонија, покажа набавката објавена на Електронскиот систем за јавни набавки. Според набавката, оваа компанија добила тендер во вредност од 9.440.000 денари за услуга за градежна механизација. Проценетата вредност без ДДВ е 319 илјади денари. Доделувањето на тендерот доаѓа по двомесечнотo ...

⇐ DailyМакфакс ⇒