Фирмата на Сеад Кочан доби нов тендер од ЕЛЕМ

Компанијата на Сеад Кочан „Транс мет“ чија сметка е блокирана, повторно доби тендер од AД Електрани на Македонија, покажа набавката објавена на Електронскиот систем за јавни набавки. Според набавката, оваа компанија добила тендер во вредност од 9.440.000 денари за услуга за градежна механизација. Доделувањето на тендерот доаѓа по двомесечнотo бегство на Кочан откако претходно му беше доделен ...

⇐ DailyТочка ⇒