Електронско плаќање и електронска проверка на состојбите за персоналниот данок

Управата за јавни приходи ја промовираше новата услуга „е-плаќање на даноци“ , со која се врши електронско плаќање и проверка на состојбите за персоналниот данок од кое било место и во секое време.Постапката на регистрација за е-плаќање на даноци е бесплатна за граѓаните, а не е потребен ни дигитален сертификат. Новата услуга се активира со креираше на сопствен кориснички профил на електронскиот ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒