Драматична кражба во Прилеп

На 19.04.2017 година во 21.30 часот во Прилеп, во спортска обложувалница на ул.„Цар Самоил“ двајца непознати маскирани сторители со закана со пиштол извршиле разбојништво над вработената. Сторителите ја затекнале вработената пред влезот на обложувалницата, ја турнале внатре и од касата одзеле 34.000 денари, по што побегнале во непознат правец. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителите и за ...

⇐ DailySky MK ⇒