Додека на Заев не му приличи да е патриот, албанските партии подготвени етнички да коалицираат за локалните избори (ВИДЕО)

Кога се во прашање нивните национални интереси Албанците се подготвени да настапат единствено, како и што застанаа позади Тиранската платформа, која беше прифатена од лидерот на македонската опозиција Зоран Заев, документ кои директно удира по темелите на унитарноста и суверенитетот на Македонија. Зоран Заев изгледа треба да учи за патриотизам од своите партнери од албанскиот блок, кои покажаа ...

⇐ DailyStart.mk ⇒