До сабота обновување на истечен договор со ЈП Паркинзи на општина Центар

ЈП Паркинзи на општина Центар ги известува жителите на населбата Капиштец и корисниците на нивните услуги, чии договори се истечени или набрзо истекуваат дека најдоцна до сабота треба да ги обноват истечените договори. Треба повторно да аплицират за нова налепница за да може да ги користат поволностите што ги нуди ЈП Паркинзи на општина Центар.Граѓаните за да го обноват истечениот договор ...

⇐ DailyА1ON ⇒