Диогарди побара фомирање на бинационална држава и промена на Уставот на Р.М.

Промена на Уставот во насока на формирање бинационална држава. Ова го побара претседателот на Албанско - американската граѓанска лига, Џозеф Диогарди на сослушување во Поткомитетот за надворешни работи на Претставничкиот дом на Kонгресот, откако се о Промена на Уставот во насока на формирање бинационална држава. Ова го побара претседателот на Албанско - ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒