Димитров ги претстави реформските приоритети во Центарот за европски политики во Брисел

Димитров истакнал дека интеграцијата во ЕУ претставува наша клучна стратешка цел и дека реформските приоритети зацртани во Планот 3-6-9 се доказ за нашата детерминираност во нејзиното остварување. Министерот за надворешна политика Никола Димитров, кој престојува во работна посета на Брисел, денеска во Центарот за европски политики ги претставил реформските приоритети на новата ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒