Денеска нови врнежи од снег- од четрвток постепено зголемување на температурите

Нови врнежи на снег најавуваат синоптичарите. Утре Македонија ќе биде во жолта фаза, освен полошкиот регион кој ќе влезе во портокалова фаза. Нови врнежи на снег најавуваат синоптичарите. Утре Македонија ќе биде во жолта фаза, освен полошкиот регион кој ќе влезе во портокалова фаза. Температурите ќе почнат да се искачуваат од четврток, а дотогаш не очекува студено време кое ќе достигне до -10 ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒