Денеска краен рокот за потпис на Иванов на ребалансот на буџетот

Денеска е крајниот рок до кога претседателот Ѓорге Иванов треба да го потпише ребалансот на буџетот, кој веќе шести ден е во неговиот Кабинет. Иванов е на годишен одмор надвор од земјата. -Очекуваме претседателот Иванов да го потпише указот за ребалансот на буџетот. Откако ќе го потпише законот, тој излегува во “Службен весник” по што стапува во сила. Законите се објавуваат најдоцна во рок од 7 ...

⇐ DailyНова ТВ ⇒