Даштевски: СДСМ најавија департизација во МВР, а Спасовски доби уште повисока партиска функција

СДСМ рекоа дека ќе се департизира и МВР и дека поради тоа Министерот Оливер Спасовски даде оставка од функцијата Генерален секретар на партијата, од причина што го избраа за министер за внатрешни работи. Образоложението беше дека оставката се дава од овие причини, а сега Спасовски е избиран на уште повисока функција, изјави аналитичарот Александар Даштевски во изјава за ТВ НОВА коментирајќи го ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒