Даштевски: Продолжувањето на рокот на СЈО ќе ја пролонгира кризата

Продолжувањето на рокот на СЈО има единствена цел – пролонгирање на кризата во земјава, смета дел од експертската јавност. Како што вели аналитичарот Александар Даштевски за Канал 5 телевизија, обвинителството имало и повеќе од доволно време да истражува и да покрене обвиненија доколку имало основи за тоа. Тој смета дека СЈО работи како испостава на опозицијата и служи за остварување на целите и ...

⇐ DailyStart.mk ⇒