ЦУК: Бремените и хронично болните ослободени од работа поради ниските температури

Состојбата во Македонија со невремето предизвикано од неповолните метеоролошки услови се оценува за стабилна со ризици кои постојат и се помали во однос на претходните денови, но кои не смеат да се потценат. Состојбата во Македонија со невремето предизвикано од неповолните метеоролошки услови се оценува за стабилна со ризици кои постојат и се помали во однос на претходните денови, но кои не ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒