Членството на ВМРО-ДПМНЕ им „намигнува“ на Љубчо и на Љубе

Од првиот ден кога ВМРО-ДПМНЕ и официјално е опозиција, според информации до кои дојде Плусинфо, се појавуваат симптоми дека на повидок е ситнење на членството на партијата, кое според нашиот извор, сака да премине во ВМРО-НП. Добро упатениот извор за Плусинфо вели дека деновиве во ВМРО-НП дури има воспоставено и редовна дежурна служба „која е задолжена да ги прима странките“. – Тројца пратеници ...

⇐ DailyБриф ⇒