Чавков заминува во пензија, зел годишен одмор, не ја чека смената

Митко Чавков, директор на Бирото за јавна безбедност нема да ја дочека одлуката за негово разрешување што е во владина постапка, туку одлучил да замине од оваа институција. Според АлсатМ ,Чавков зел годишен одмор, а во меѓувреме побарал да му се прекине договорот за работа, кој му завршува кон крајот на јули со можност за продолжување на уште една година. Чавков освен што го прекинува работниот ...

⇐ DailyМакфакс ⇒