Чавков уверува: Полицијата утре ќе биде на професионално ниво-пратениците ќе бидат безбедни во Собранието!

Во пресрет на утрешното најавено влегување на пратениците во Собрание во рамки на координативната средба закажана од спикерот Трајко Вељаноски се најавуваат протести од греаѓанската иницијатива За заедничка Македонија кои веќе дваесетина дена протестираат против албанската платформа. Директорот на Бирото за јавна безбедност, Митко Чавков, за Дојче веле тврди дека „како и досега, така и утре ...

⇐ DailyФактор ⇒