Чавков: Пратениците утре ќе имаат непречен пристап во Собранието

Утре пратениците ќе имаат безбеден и непречен пристап во парламентот, вели за „Дојче веле“ , директорот на Бирото за јавна безбедност (БЈБ) Митко Чавков. Утре во 12 часот во Собранието треба да се одржи координација на парламентарните политички партии за формирање на комисијата за избори и именување, како основа за продолжување на конститутивната седница за избор на претседател на Собранието. ...

⇐ DailyЛибертас ⇒