Чавков: Нема ништо дискутабилно во тоа каде сум се наоѓал кога се случи упадот во Собранието

Не е точна констатацијата дека колегите од оперативниот штаб, не делувале на 27 април. Немаше ниту една информација нити најава за нарушување на јавниот ред и мир на тој ден, бидејќи сите 60 протести на Заедничка Македонија, до тогаш, поминаа без инциденти, вели поранешниот министер за внатрешни работи и екс директор на БЈБ, Митко Чавков, во интервју за ТВ Нова. Чавков вели дека нема ништо ...

⇐ DailyКурир ⇒