Чадиев: Оправдани се стравувањата на граѓаните за работата на општините

Стравувањата на граѓаните се повеќе од оправдани и реални, оцени градоначалникот на Општина Велес, Славчо Чадиев во „Отворено студио“ на ТВ НОВА. -Точно е дека градоначалниците одат на работа, бидејќи во централниот регистер запишани се градоначалниците и таму законот е јасен како и кај законот за локална самоуправа каде стои дека градоначалникот ја предава должноста на новиот градоначалник седум ...

⇐ DailyВистина ⇒