Целосна поддршка од страна на коалиционите партнери за лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски

Сите претставници на политичките партии,на средбата ги предочија своите видувања и дадоа свои идеи Како Коалицијата за Подобра Македонија треба да постапува во идните преговори за новата Влада. Целосна поддршка од страна на коалиционите партнери доби денес лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски. Сите претставници на политичките партии,на средбата ги ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒