ЦЕЛИОТ ВО КРВ ДОНЕСЕН А.А. ВО КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА - Детали за крвавиот инцидент!

На 18.05.2017 година во 10.05 часот во ПС Тетово, од Клиничка болница Тетово било пријавено дека е донесен А.А. (42) од с.Зајас, кичевско, со повреди нанесени од остар предмет во пределот на левото рамо и во левата надколеница. Од извршениот разговор со А.А. било утврдено дека повредите со нож му ги нанел М.Д. (30) од с.Горно Строгомиште, кичевско. Сторителот М.Д. сам се пријавил во ПС Тетово и ...

⇐ DailySky MK ⇒