Цела Македонија утре на нозе: Најгласни протести во 43 градови (видео)

Овде, во Македонија, има куќен ред кој мора да се почитува. Друг избор и друга држава, ние немаме. Ова е распоредот за утре, ден 23, порачуваат од Граѓанската иницијатива За заедничка Македонија. -Утре Македонија излегува и најгласно и најмасовно досега. На дури 43 локации повеќе од 200.000 граѓани кои се за Заедничка, а не двонационална држава, ќе пратат порака до сите политички чинители: Не за ...

⇐ DailyРепублика ⇒