Будимпешта:Претседателот Иванов со благодарност до Унгарија за иницијативата за отфрлање на Тиранската платформа

Европската унија но и НАТО внимателно да ја разгледаат реалноста со која се соочува Македонија и нашиот регион. Европската унија но и НАТО внимателно да ја разгледаат реалноста со која се соочува Македонија и нашиот регион. Во овие тешки моменти треба да испратат порака за нашата Европска и Евроатлантска перспектива а не да ја блокираат Македонија веќе долг период, кажа Иванов на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒