Брза помош Битола има полни  раце работа

Над 100 интервенции во амбулантата и 35 до 40 домашни посети дневно бележи службата за итна медицинска помош во Битола. Оттаму апелираат да се почитуваат препораките на министерството за здравство и да не се злоупотребува бројот 194. Деновиве вработените во службата за итна медицинска помош во Битола имаат полни раце работа. Дневно во амбулантата се бележат над 100 интервенции. Зголемен е ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒